Skip to main content
Siden 1963

Om Howeni Eurosafe

Få fokusområder sikrer bedste produkter og løsninger

Vi har struktureret virksomheden i få fokusområder for at sikre de bedste produkter og løsninger. Det er vores ambition at være markedsledende indenfor samtlige af disse produktområder. Vi samarbejder selvfølgelig med branchen som helhed for at udvikle og levere komplette løsninger.

En familieejet virksomhed

Howeni Eurosafe A/S er familieejet og ejer ledet. Det har vi været siden 1986.

Samarbejdet med alle vores kunder er præget af personlige relationer, tillid og tryghed. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan stole på os. Både nu og i fremtiden – personligt og som virksomhed.

Back Office Konsulent

Louise Debel Wehner

Tekniker

Hans Christian Petersen

Direktør

Anett Egsgaard

Fairness

Vores ambition er altid at være konkurrencedygtige ud fra en ‘Fair Price’ filosofi. Vi skal kort sagt levere den rigtige løsning og prisen skal være fair for alle parter. 

Vi sørger alle for at  yde vores bedste for at sikre vores kunders tilfredshed. 

Anbefaling

Når vi spørger vores kunder, hvorfor de vælger Howeni Eurosafe A/S som samarbejds-partner og leverandør, er vi stolte af svarene: Faglighed, troværdighed og via anbefalinger.

Kunder

Howeni Eurosafe A/S leverer primært direkte til slutbrugere. 

Vores kunder har en professionel holdning til sikring og risikostyring. Ofte henviser forsikringsselskaber og forsikringsmæglere samt rådgivere og arkitekter kunder til os. I samarbejde afdækker vi risici og leverer den optimale sikringsløsning.

Vi tilbyder også specialaftaler til brancheforeninger, butikskæder, forsikringsselskaber med flere.

Spidskompetencer

Vi distribuerer, producerer og udvikler sikringsprodukter og sikringsløsninger. 

Mange af vores produkter og løsninger er udviklet i samarbejde med vores kunder. Andre er udviklet på basis af vores markedserfaring gennem mere end 50 år. 

Alle produkter brandes og kvalitetssikres af Howeni Eurosafe, og vi har 100 procent overblik over alle leverede produkter. 

Kvalitet, faglighed og projektledelse

Vi har konstant fokus på faglighed, kvalitet og projektledelse.

Størstedelen af vores produkter fremstilles på ISO 9001 certificerede fabrikker. Vi var de første i branchen, der blev DS/EN ISO 9001 certificeret inden for “Projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring”. 

Denne kvalitetsfokus sammen med vores kundevendte kultur medfører, at vi leverer en ekstrem god kundeservice.