Sikring af mennesker og værdier siden 1963

 

 

Pålidelig

og professionel

teknisk service

 

 

Vores serviceorganisation og serviceteknikere er alle specialuddannede og certificerede i sikringsteknik og forebyggelse. Vi er klassificerede til at servicere kunder med de højeste sikringskrav indenfor alle vore kompetenceområde i Overvågning, Dokumentation og Fysisk Sikring.

Download Howeni_Eurosafe_Produktkatalog_Teknisk_Service

Det er Howeni Eurosafes teknikere, som laver installationer og service samt leverance- og projektstyring.  Herudover har vi et sikringsgodkendt, pålideligt og professionelt team af  samarbejdspartnere. Alle arbejder under vores kvalitetssikring og persongodkendelser samt bærer ID kort, og det kan tydelig ses, at de arbejder for Howeni Eurosafe A/S.

Vi udfører blandt andet:

  • Reparation af pengeskabe efter indbrud og service på pengeskabe
  • Service på pengeskabsnøgler og kodelåse samt eftermontering af kodelåse
  • Service på fysiske sikringsprodukter – alle typer og fabrikater
  • Flytning, transport og opstilling af pengeskabe og elementbokse
  • Service på værditransportkufferter og værditransportudstyr
  • Montering af værditransport- og overvågningssystemer i køretøjer
  • Installation og service af adgangssikring som slusesystemer, speedgates og pullerter
  • Installation og service af bygningssikring som vinduer, glaspartier, Hammerglass og døre
  • Montage af sikringsfilm og eksplosionsfilm

Serviceordning og serviceaftaler
Vi har flere serviceordninger og serviceaftaler der udarbejdes individuelt i samarbejde med vores kunder og optimeres, så de dækker dine specielle ønsker. Vi kan eksempelvis tilbyde vagtordning 24 timer i døgnet efter individuel aftale. Normal arbejdstid for vores tekniske afdeling er mandag til torsdag fra 8.00 til 16.00 og fredag fra 8.00 til 15.30.

Pengeskabstransport
Vores transportteam er specialister i flytning og levering af brandskabe, pengeskabe og værdiskabe, elementboksrum og døgnbokse.
Ikke alle gulve og etageadskillelser kan klare vægtbelastningen fra tunge værdiopbevaringsenheder. Derfor tilbyder vi – uden beregning – at vurdere, om og i givet fald, hvordan flytning/levering bedst kan foregå. Som noget unikt tilbyder vi at besigtige og certificere brand-, penge- og værdiskabe før flytning, så der er klart, om det kan betale sig at flytte skabet eller ej. Skabene forsynes ved certificeringen med et unikt Howeni Eurosafe certifikat, der fortæller, hvad skabet kan bruges til og hvordan, det er testet.

Levering og montage
Vi er ISO certificeret inden for “Projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring” og alle vores transportører, montører og serviceteknikere er uddannede og certificerede i sikringsteknik. Vi anbefaler, at vi udfærdiger en installationserklæring til dig af hensyn til forsikringskrav og kvalitetssikring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
footer phone picture
mail footer