Sikring af mennesker og værdier siden 1963Om Howeni Eurosafe
 

Vore overordnede mission er sikring af mennesker og værdier. Vores ambition er at være den mest anerkendte, foretrukne og seriøse kompetencepartner for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Download Howeni_Eurosafe_Profil

Familieejet
Howeni Eurosafe A/S er familieejet og ejer ledet. Det har vi været siden 1986.
Samarbejdet med alle vores kunder er præget af personlige relationer, tillid og tryghed. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan stole på os. Både nu og i fremtiden – personligt og som virksomhed.

Produktområder
Vi har struktureret virksomheden i få fokusområder for at sikre de bedste produkter og løsninger. Det er vores ambition at være markedsledende indenfor samtlige af disse produktområder. Vi samarbejder selvfølgelig med branchen som helhed for at udvikle og levere komplette løsninger. 

Erfaring
Howeni Eurosafe A/S er etableret i 1963, og har altså over 50 års erfaring med sikring og sikkerhed.
Vi har langt over 20.000 kunder og har leveret over 100.000 produkter, hvoraf mange fortsat anvendes og fortsat serviceres.

Hver eneste af vores nøglemedarbejdere har over 10 års erfaring med sikring og forebyggelse og den gennemsnitlige anciennitet er 13 år.

Kunder
Howeni Eurosafe A/S leverer primært direkte til slutbrugere. 

Vores kunder har en professionel holdning til sikring og risikostyring. Ofte henviser forsikringsselskaber og forsikringsmæglere samt rådgivere og arkitekter kunder til os. I samarbejde afdækker vi risici og leverer den optimale sikringsløsning.

Vi tilbyder også specialaftaler til brancheforeninger, butikskæder, forsikringsselskaber med flere.

Fairness
Vores ambition er altid at være konkurrencedygtige ud fra en ‘Fair Price’ filosofi. Vi skal kort sagt levere den rigtige løsning og prisen skal være fair for alle parter. 

Vi sørger alle for at  yde vores bedste for at sikre vores kunders tilfredshed. 

Anbefaling
Når vi spørger vores kunder, hvorfor de vælger Howeni Eurosafe A/S som samarbejds-partner og leverandør, er vi stolte af svarene: Faglighed, troværdighed og via anbefalinger.

Spidskompetencer
Vi distribuerer, producerer og udvikler sikringsprodukter og sikringsløsninger. 
Mange af vores produkter og løsninger er udviklet i samarbejde med vores kunder. Andre er udviklet på basis af vores markedserfaring gennem mere end 50 år. 

Alle produkter brandes og kvalitetssikres af Howeni Eurosafe, og vi har 100 procent overblik over alle leverede produkter. 

Kvalitet
Vi har konstant fokus på faglighed, kvalitet og projektledelse.

Størstedelen af vores produkter fremstilles på ISO 9001 certificerede fabrikker. Vi var de første i branchen, der blev DS/EN ISO 9001 certificeret inden for “Projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring”. 

Denne kvalitetsfokus sammen med vores kundevendte kultur medfører, at vi leverer en ekstrem god kundeservice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
footer phone picture
mail footer